Poslednji letnji trening u 2013 godini.

Divno iskorišćeno podne na terenima Čukaričkog za odrađivanje treninga sa mladim snagama i novim potencijalnim igračima našeg kluba.

Nedeljni trening

Poslednji dan leta biće zabeležen i kao završetak jednog divnog letnjeg perioda u kome je klub tokom celog raspusta dobro organizovao treninge kako za mlađe tako i starije igrače.

Acika poslednjih par treninga uvežbava i proba razne igrače za golmana. Veljko za sada najviše obećava a u narednom periodu videćemo da li će i definitivno biti izabran za prvog golmana juniorskog tima.

Marko, Boki i Derek su vodili trening sa tri različite grupe igrača.

Prva grupa u kojoj su preovladavali stariji i iskusniji juniori radila je na uvežbavanju pravilnog dodavanja i vođenja lopte.

Druga grupa u kojoj su bili nešto mlađi i manje vični sa lopticom, radila je na što pravilnijem vođenju loptice i držanju palice.

U trećoj grupi su bili novi potencijalni igrači koji su se prvi put susreli sa ovom igrom.

Naši novi drugari.

Naši novi drugari.

Pred kraj treninga organizovana je mini utakmica u kome su podeljeni timovi pokazali dosta dobru igru i napredak u odnosu na početak leta kada su se neki i prvi put susreli sa ovom igrom.

Borba za svaku loptu, dodavanje, gol....

Borba za svaku loptu, dodavanje, gol….

U nastupajućem jesenjem delu doćiće do promene vremena za održavanja treninga, koje ćemo na vreme da objavimo i obavestimo sve one koji trenutno posećuju treninge.

Napominjemo da su treninzi tokom cele sezone otvoreni za sve zainteresovane koji žele da se priključe ovom sportu. Sve što vam je potrebno je osmeh i želja za druženjem u sportu. Palica i loptica vas čekaju.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s