Magična moć hokeja na travi-Dođite da se družimo!

Poziraju nam i loptice i palica :)

Poziraju nam i loptice i palica 🙂

Za neke sportove čovek mora da se rodi a za neke dobro da se potrudi i da za njih živi. Zato je hokej na travi u većini klubova bila glavna veza i unutar porodice, familije koja je generacijama vezana za njega. Magična nit koja je držala porodice i familije na okupu, pogotovo u teškim vremenima na ovom prostoru kada se na momente nije imalo vremena a ni novca za veća porodična viđenja, hokej je svojim treninzima i takmičenjima okupljao familiju. Teren ili sala i treninzi ponedeljkom, sredom i petkom su uvek bili rezervisani za sve one koji su imali želju da se uz pomoć palice i loptice osveže na čistom vazduhu šume Košutnjak ili razgibaju u sportskim halama zimi. I ako su mnogi igrači hokeja na travi mogli biti vrhunski u nekim drugim sportovima većina je ovaj sport jednostavno zavolela i potpuno mu se predala.

Vežbamo forhend i bekhend

Vežbamo forhend i bekhend

Pitaćete se zašto?

Biću slobodan da vam dam odgovor: “Kao dete sam dolazio na treninge i terene Čukaričkog, sa loptom u ruci i namerom da igram fudbal, ali ta magična moć palice i udaranja loptice pa jurnjava za njom me je više mamila. Često mi se dešavalo da izgubim ili zaboravim fudbalsku loptu ali lopticu za hokej nikada. Danas viđam isto tako omađijanu decu sa palicom u ruci koja bez umora jure za sličnom lopticom”. Fudbal, košarku i većinu drugih sportova možete svuda i skoro uvek da igrate ali hokej na travi, palicu i lopticu, priznaćete retko ste viđali.

Hokej na travi HK Čukarički

Magija kod ovog sporta nikada nije isčezla već je samo ojačala. Dođite i proverite zašto će vaše dete a možda i vi uz njega otkriti novu moć! Godine a pol pogotovo kod nas nije bitan, bitna je želja, sportska snaga i volja, za sve ostalo mi ćemo se uz pomoć magičnog “štapa”- palice potruditi da naučite!

Bez članarine, bez mesečne nadoknade! U zdravom telu, zdrav duh!
Dođite da se družimo i igramo magičnu igru HOKEJ NA TRAVI!

Ponedeljak, sreda, petak od 18i15, na pomoćnom terenu HK Čukarički.

Za više informacija javite se na mail cukarickihk@gmail.com ili pozovite na broj telefona: +381 63 262 722

Dobro došli na trening hokej kluba Čukarički.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s